N08122019
Ostatnie wydania programów cyklicznych
Sługa Pański Dawid wyśpiewywał słowa tej pieśni po uwolnieniu go spod władzy wszystkich jego wrogów oraz z rąk Saula. Powiedział wtedy tak: ...
Stół dla mnie nakrywasz na oczach mych wrogów, Namaszczasz mi głowę olejkiem, Kielich mój napełniasz po brzegi. Twoja dobroć i łaska pójdą p...
Lightskin to niecodzienny spektakl, performance przygotowany przez dwójkę artystów, którzy zachwycili zebraną w Muzeum Śremskim publiczność....
"Zależało nam by odejść od standardowych schematów myślenia o teledysku. Posługując się techniką animacji poklatkowej, która poprzez swoją specyfikę pozwala realizować sytuacje "niemożliwe", udało nam się przedstawić osobiste podejście zespołu do tekstu, który jak widać może być interpretowany na wiele sposobów i kryje w sobie wiele niespodzianek."
W nocy z czwartku na piątek (22.09.2013r.) wykoleiła się lokomotywa ciągnąca wagony z miałem do śremskiej elektrociepłowni. Do wypadku doszło tuż za dworcem PKP. Na szczęście nikomu nic się nie stało.
Deska na wodzie! Polecamy :)
Lightskin to niecodzienny spektakl, performance przygotowany przez dwójkę artystów, którzy zachwycili zebraną w Muzeum Śremskim publiczność. (18.09.2013r.)